Event

Foto udlånt af Normann Sloth.

Del:

Kurset henvender sig til aktører, som har en grundviden om LCA og ønsker sig at tilegne sig kompetencer inden for at bruge vores LCA-værktøj til livscyklusanalyse.

Målgruppe

Kurset henvender sig til aktører, som har en grundviden om LCA og ønsker sig at tilegne sig yderligere kompetencer inden for at bruge LCAbyg til livscyklusanalyse i relation til DGNB certificering såvel som frivillig bæredygtighedsklasse og overholdelse af kommende klimakrav i bygningsreglementet.  

 

Kursusbeskrivelse

Kursus gennemføres på en enkelt kursusdag og består af en blanding af oplæg og øvelser. Du får kompetencer i at anvende LCA-værktøjet LCAbyg 5.2 til at vurdere bygningers livscyklus generelt, samt til hvordan disse vurderinger anvendes til DGNB-certificeringer og dokumentationskrav for beregningerne. Yderligere opnås kompetencer i at forstå og indtaste EPD’er (miljøvaredeklarationer) korrekt. Uddannelsen kan tages både som et selvstændigt kursus og som en del af uddannelsen til DGNB-auditor.

 

Adgangskrav

Det er en forudsætning for at deltage på kurset:

  • at du har gennemført LCA Grundkursus afholdt af DK-GBC

ELLER

  • har anden relevant LCA-erfaring (du bedes sende en e-mail til kursussupport@dk-gbc.dk med dokumentation på dette).

Det er en forudsætning for godkendelse af din deltagelse på kurset, at du noterer i kommentar-/reference-feltet, hvilket krav du opfylder.

 

Kursusmateriale

Inden kursusstart uploades kursusmaterialet på denne side.

 

Eksamen

Der er ingen eksamen.

 

VIGTIGT:

Der serveres let morgenmad, frokost (inkl. en vegetarisk ret) samt kaffe, the og vand.