Events

02. oktober 2023, Ballerup

LCA – analyse af materialers livscyklus – oktober 2023

To-dages kursus fra Molio i Ballerup om gennemførelse og dokumentation af materialers, bygningsdele og hele bygningers livscyklus. Hvilken tilgang kan vælges og hvilke værktøjer findes.

Læs mere

10. oktober 2023, København

VCBK webinar: Nyt om klimakravene - frem mod 2025

Kom til webinar d. 10. oktober, hvor vi får besøg af Social- og Boligstyrelsen, som vil fortælle om udviklingen fremadrettet af de danske klimakrav i bygningsreglementet og forhandlinger på EU-niveau.

Læs mere

24. oktober 2023, København

Grundkursus i LCA – oktober

Få kompetencer i at foretage livscyklusvurdering ved brug af LCA-beregning (LCAbyg). På kurset tages der udgangspunkt i Bygningsreglementets nye krav og relevante projekter fra DGNB. Foregår over 3 dage.

Læs mere

01. november 2023, København

LCC - LiveCycle Costs – november

Få kompetencer i at anvende LCC-værktøjet (LCCbyg) til totaløkonomiske beregninger til bl.a. DGNB-certificering af byggerier. Kurset er et auditorkursus adgangsgivende til at opnå titlen DGNB-auditor.

Læs mere

01. november 2023

Kom og hør om klimakravene på Building Green København

Du kan komme og høre om klimakravene på stand 142 på Building Green København messen den 1.-2. november. Her finder du Videncenter om Bygningers Klimapåvirkninger. Kom og få en snak om kravene, og hvordan din virksomhed efterlever dem.

Læs mere

07. november 2023, København

LCA Avanceret – november

Få udvidede kompetencer i anvendelse af LCA-værktøjet (LCAbyg) og viden om EPD’er i relation til DGNB-certificering. Kurset er et auditorkursus adgangsgivende til at opnå titlen DGNB-auditor.

Læs mere